Boku no... whatever T_T

Přišla jsem, viděla jsem... potratila jsem. Pico se opravdu vrátil a kromě Chika si našel králíka číslo tři, takže si můžou z ochinchinů stavět pyramidky.

POZOR! Následující recenze není vhodná pro NIKOHO. Proto má stejnou barvu a pozadí a pokud najdete odvahu si ji přečíst, musíte text zabělit... ale pak neříkejte, že jsem vás nevarovala.

Každá yaoistka na hovno, když ochinchinů nerovno.

Děkuji za pozornost.

Fujiwara Kaoru

FETISH

~ Bethran: „Stáhli jsme si to kvůli názvu.“
Taylor: *prudké zčervenání* „Tuhle informaci sis mohl odpustit.“~

Rok byla slepá, než se našel dárce, který jí dal své oči. Po operaci se nějakou dobu zdálo všechno v pořádku – dokud nezačala vídat věci. Třeba sebe samu.

Jednovolumová manga obsahuje pět krátkých, samostatných příběhů – Our vast loneliness, Love letter, All of Sully/Lilly, Airport a Fetish. Některé jsou lepší, některé horší, všechny spojuje depresivní atmosféra, zvrácenost, erotika, nádherná kresba a... paranoia. Z čísla dvě budu mít ošklivý pocit ještě dlouho.

Download: http://www.storminheaven.net/







OMAE GA SEKAI WO KOWASHITAI NARA

You can´t die until I say you can.

Kanna byla nesmělá dívka, pracovala v rychlém občerstvení a byla zamilovaná do tajemného muže, který si kupoval hamburgry bez cibule. A nikdy nenašla odvahu zeptat se ho, jak se jmenuje. Pak měla těžkou autonehodu. Ale místo aby zemřela, probrala se v bytě toho mladíka, z úst jí tekla krev a když se podívala do zrcadla, zjistila, že má zuby dvakrát delší než normálně. Pak přišel on a nutil ji pít krev.

Zdá se, že všechno je špatně. On ji zachránil, ale ona si to nepřála. On je hrubý a bezcitný bastard, ale ona s ním musí zůstat, protože bez jeho vedení se nedokáže vypořádat se změnami, kterými její tělo při přeměně na upíra prošlo. A po tom všem... Kanna ani nezná jeho jméno.

Možná se to zdá jako upírská romance, ale pokud čekáte něco ve sladkém stylu – ruce pryč. V manze není jediný světlý nebo veselejší okamžik, hrdinům není dopřána chvilka oddychu, kdy by si odpočinuli od svého utrpení. Je to temný příběh o lásce a nenávisti, pomstě, hříchu a osudu, který sahá hluboko do minulosti a kde nic není tak, jak se na první pohled zdá. Pokud máte náladu na něco depresivního, nemůžu než doporučit.

Download: http://www.storminheaven.net/