Yaoi panoptikum - Úkaz 02

Šoklo mě, když jsem zjistila, že tu víc jak měsíc nic nepřibylo. Usoudila jsem, že je čas na další yaoi úkaz, neboť je to téma rychlé, vděčné a zábavné. Tentokrát znovu zneužiju tip od Nime, protože Teror v kobřím domě je manga sice krátká, ale výživná.


Je mi tedy ctí vám představit:

COBRA MANSION OF TERROR

YAOI WARNING! 18 +!!! SHOTACON!!!

Dneska to myslím vážně, protože tohleto je fakt humus, ne taková srandička jako minule.



Mangaka: CJ Michalski

Rok vydání: N/A

Překlad: Nakama

Počet stran: 18

Tip od: Nime

Na co se můžeme těšit: chlapeček, hodný strýček (vždycky je to strýček), třináctá komnata, agresivní kobry


Hlavním hrdinou mangy je... Chlapeček. Je asi šest let starý a moc roztomilý. Z blíže nespecifikované příčiny mu zemřou oba rodiče a Chlapeček se musí přestěhovat ke svému poslednímu příbuznému, který se jmenuje Hodný Strýček.

Hodný Strýček žije v obrovské luxusní vile, bydlí tam úplně sám, jen čas od času mu jedna stará tlustá maidka přichází vyprat, vyžehlit a připravit krmi. Není proto divu, že je Strýček moc a moc rád, když se k němu Chlapeček nastěhuje (nejdřív si sice stěžuje, proč by měl živit cizího fakana, nicméně hned, jak jej uvidí, chytne nosebleed a je to jasné). Zde musím podotknout, že na prvním obrázku mi Strýček připadal docela sympatický a já si naivně myslela, že třeba deset let počká, než jeho synovec trošku vyroste. (Nepočkal, ale k tomu se dostaneme.) Chlapeček jej požádá, aby se o něj Strýček postaral a nepochybujte o tom, že on se fakt postará.

Náš malý hrdina dostane nový domov, v zámku je však jedna místnost, do které je Chlapečkovi přístup zapovězen. Zatím se můžeme jen domýšlet proč, každopádně je ale jasné, že ten malý parchant tam nakonec vleze.

Strýček má totiž... moc rád hady. Ona třináctá komnata je vlastně terárium, kde se to plazí jedno přes druhé. Já mám hady taky ráda, ale... hm... vocamcaď pocamcaď. To Hodný Strýček žádné skrupule nemá. Každý večer totiž chodí do své malé oázy, laská si tam svůj obelisk a spřádá plány, jak svého šestiletého sexy synovce ošu... vy-víte-co. Chlapečkovi je samosebou divné, proč se Strýček noc co noc tajně plíží do zakázané komnaty a protože neví, co je pro něj dobré, namašíruje tam za ním.

ZDE ZAČÍNÁ DĚJ!!!

Samozřejmě na něj ti hadi popadají. Chlapeček se vyplaší a začne pištět. (Dobrá věc, tahle manga, piští se tam jen na papíře.) Strýček okamžitě přestane dělat to, co právě dělal, obleče si kalhoty, rozsvítí a dochází k přesvědčení, že jedna ukrutně drzá kobra kousla Chlapečka tam, kde v žádném případě kousnut být nechtěl. Ano, právě tam. Je jasné, že jed se musí vysát. Pranic si nedělá z Chlapečkových výkřiků: „Hej, ono mě to ve skutečnosti vůbec nekouslo...“, a nakonec, a teď to přestaňte číst, nakonec se bránit přestane, jako každému ukemu se mu tento způsob první pomoc začne zamlouvat. Následuje: Střík!!!

Chlapeček /udiveně/: „Co to ze mě vystříklo?“

Hodný Strýček: „Výborně! To byl protijed!“

Taylor: *zděšený kvík*

Pokračujeme dále: Strýček je podnikavý mladík a žádnou příležitost si nenechá proklouznout skrz prsty. Vzpomene si, že i on byl uštknut zákeřnou kobrou a je třeba, aby byl také vyléčen. Nemusím snad popisovat, s jakou chutí a upřímnou touhou nebohého Stýčka zachránit, se dá Chlapeček do díla. Jenže to přece jen dělá poprvé, znovu připomínám, že je mu asi šest a s Picem se nikdy nekamarádil netuší tedy, co a jak a ve finální fází se Strýčkovým „protijedem“ skoro udusí a bohužel to taky spolkne. Takže teď je otrávený zase on a s léčením je řada na Strýčkovi. Ten nasadí nejtěžší kalibr a... no, vpraví mu svůj protijed přímo do těla. (Já bych to za normálních okolností s takovýma příkrasama nikdy nepopisovala, jenže to je právě na té manze tak prasác... ehm, unikátní!!! Ty jejich kecy o protijedech!!! Kvííík!!! T_T)

Léčba se skončí a:

Chlapeček /vděčně/: „Děkuji ti, Strýčku, žes mě zachránil před kobřím jedem.“

Strýček /samolibě/: „Ha. Ha. Ha.“

Taylor /hystericky/: „Hahaha!“

Nejuchejte, ještě to má pointu. Druhý den se Chlapeček se svými zážitky chlubí jejich tlusté staré maidce. Z maidky vypadne, že to si Chlapeček určo vymýšlí, protože všichni hadi v domě mají pro jistotu odstraněné jedové zuby a Chlapeček konstatuje, že lekce to byla tak jako tak užitečná.

Co si o tom myslíte vy? Já si myslím, že si z nás mangaka zcela regulérně dělá srandu. Ona o sobě totiž prohlašuje, že je Ruska žijící v Americe a že je jí 14 let, takže smysl pro humor jí očividně nechybí.