Boku no Pico

Tento text NENÍ vhodný pro čtenáře mladší 30 let!!!

Máme před sebou dvě OVY – Boku to Pico a Pico to Chiko. Nejlepší bude vzít je postupně.

V první jsme přežili megakawaii opening a úvodní scénu s kostkou ledu a kaktusem (která určila směr, kterým se bude celá anime ubírat) a seznamujeme se s hlavní hrdinou – pedofilem Mokkunem. Ten právě šmíruje na pláži a vybírá si novou oběť. Ta je záhy nalezena, ovšem než se Mokkun rozhoupe, holčička mu mizí z očí. Mokkun zklamán odchází zapíjet žal, avšak osud je mu (ale ne k divákům) nakloněn – v baru totiž pracuje ta sexy desetiletá kočka, která dříve padla do Mokkunova chlípného oka. Abych to neprotahovala – Mokkun ji pozve na zmrzlinu (točenou a upozorňuji, že po tom, co následuje, už nikdy na točenou zmrzlinu nepohlédnete bez špetky podezření!). Po nějakém tom rozehřívacím lísání (kdy Pico Mokkuna jednoznačně svádí!!!) Mokkun Pica povalí na zadní sedačku svého trabantu a už to jede. Sice se ukáže, že Pico není holčička, ale chlapeček, ovšem Mokkun se s tím lehce smíří (pokud to má pod deset let, zbouchne všechno).

Úžasnou romantickou idylku (kdy se dozvídáme, že Picovy orální i jiné dutiny jsou objemnější, než na první pohled vypadají) však naruší Picova otázka, co pro Mokkuna znamená. Protože se ten starý chlívák nemá k odpovědi, Pico se urazí a prchne do lesů. Následuje asi dvouvteřinová dojemná a srdcervoucí scéna, kdy Mokkun běží Pica hledat, najde ho a usmíří se spolu. Předvedou pár poloh, které mají dokázat, že i dva kluci to mohou mít velmi rozmanité a nakonec společně v jeden okamžik ejakulují na pláži při romantickém svitu úplňku. *Taylor stírá slzičku dojetí a smrtelný pot*.

První OVU máme z krku. Oddychneme si, dáme si pár dní přestávku na sežvýkání nestravitelného zážitku a pojďme na OVU no. 2, která je ještě horší.

Pico se tu skamarádí s asi pětiletým Chikem. Hrají si spolu u řeky a na stromech a ve stodole na seně a nakonec i na půdě u Chika doma. Tam škvírou v podlaze uvidí, jak si to Chikova sestra zostra užívá na banánu, rozbuší se jim jejich nevinná dětská srdénka a… no, řeknu vám, že následující scénu jsem musela přetočit. Ani rozkostičkování příslušných orgánů celou tu hrůzu nezmírnilo.

Ale pozor, tady jsme teprve na nějaké desáté minutě celé epizody. Utrpení bude pokračovat.

Pico a Chiko si z nové zkušenosti těžkou hlavu nedělají, právě naopak – ono se to těm turbokrálíkům zalíbilo!!! Takže si to spolu rozdávají v každé volné chvilce a na všechny způsoby. Dokonce se i prostřídají v úloze seme a uke. (Ano – přesně ten asi pětiletý Chiko si to vyzkouší z pozice toho nahoře a s energií, jako bychom do něj neřekli. Po celou dobu sledování jsem byla na icq s Tinusou, abych měla trochu morální podpory a přibližně takhle vypadala moje reakce na danou skutečnost: „Ty vole, on je to fakt seme… to je moc… ale ne, dlouho to naštěstí nevydržel, už skončili. … Ne, moment…. ONI JEŠTĚ ANI NEZAČALI!!!“). A pozor, oba u toho vřeští, jako by za to byli placení, takže doporučuju ztlumit zvuk – obzvlášť, pokud máte někoho doma.

A celá OVA vrcholí scénou, kdy se oba svišťové převlečou za holky a názorně předvedou, že na sexuální polohy mají nevídanou fantazii. Dokonce použijí i vibrátor a nebohou králičí pacičku (kterou si nacpou snad všude, sprostě ji zneužijí a zahodí, zhovadilci!). Korunu všemu nasazuje Chikova onee-san, která jim do toho přijde a místo aby ty dva smrady na místě zabila, prožije bezesporu nejlepší masturbaci svého života.

A to je asi tak všechno. Zdá se vám to nechutné? U jakési recenze jsem četla komentář, že je to „skvělý“ a „kawai“. Mohu vás ujistit, že to není ani skvělý ani kawai. Dokonce to není ani super ani pěkné ani zajímavé ani jinak pozitivně přínosné. Těžko říci, která epizoda je horší – ta první, kde se nepokrytě zneužívají děti nebo ta druhá, kde se děti taky zneužívají, ale jaksi navzájem. Na druhou stranu ale musím přiznat, že jsem se nasmála jako málokdy. Ono je těžké se u něčeho takového ďábelsky nesmát – u hlášek typu: „My butt is sooooo full!“. A víte, jak se řekne japonsky „bimbásek“? Je to „ochinchin“ a je to jedno z nejpoužívanějších slov v celé OVĚ. Jen díky občasné hlášce a díky králičí pacičce, která se okamžitě stala kultovní hrdinkou anime a symbolem veškerého utrpení světa (ze zadku putovala jednomu z aktérů do huby a pak zase někomu do zadku – doufám, že z toho aspoň chytli salmonelu) to nebyla úplně ztracená hodinka.

Boku no Pico a Pico to Chiko ROZHODNĚ nedoporučuju. Leda těm opravdu největším úHylům a i ti budou sbírat oči po zemi (jestli mi to tady někdo okomentuje, že je to „kawai“, vlastnoručně ho zlískám! Nebo na něj budu ošklivě zahlížet). Byl to můj první shotacon a na příštích minimálně deset tisíc let i poslední.

0 komentářů:

Okomentovat