Volume 15

SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY SPOILERY

TVÁŘ KNIHY:
BARBIEL




Protože je to snad jediná normální ženská v AS. Rafael si neuvědomuje, co má doma za poklad.


Skutečnost: „But you know what they say. There is no such thing as free peek.” - Barbiel

Oznam: „I just hate you, fuckin´ personally.“ - Michael


Pro začátek jedno upozornění – tohle je čistokrevý S.P.O.I.L.E.R., jasné? Zjistila jsem totiž, že některým to stále nedošlo, takže to říkám znovu. Nečtěte to, prosím vás, jestli si nechcete zkazit překvapení. NEČTĚTE TO!

Oooh, tentokrát to bylo velkolepé. Hned ze startu flashbackový doják, kdy se Rafael kvůli Michaelovi málem nechal upálit. <33 Chci. Je. Mít. Doma. Jo, a Michael vypadal skvěle. On vždycky vypadá skvěle, ale tenkokrát se překonával - klik a klik. Když už mluvím o tom, jak kdo vypadal, tak Nanatsusaya je přírodou bohatě obdařená ženská, Rafael se sfůzoval s Jizabelem a vzniklo zvláštní stvoření, kterému bych si na operační stůl nelehla ani za zlaté prase a n.e.j.k.r.á.s.n.ě.j.š.í.m. andělem je, teď už bez debat... *chvilka napětí* ... Uriel.

Hlavní událostí byl soud s Gabriel. Sevi si to moc hezky naplánoval, už si mydlil ruce na vodní element, ale pak se mu to... zeslonilo. <= to je jako zkonilo, ale asi milionkrát víc. Nejdřív tam dramaticky nakráčel Rafael, v té klasické chvilce „kdo má námitky, ať je vznese“ a bylo to opravdu... shrekoidní, ještě s tím kabátem přes rameno. XD V tom jediném pravém okamžiku č. 2 tam vrazil ještě Uriel *nosebleed like hell* s důkazy, že Sevotharte je už od první velké války mrtvý. Tak kdo je ten Sevotharte, který vládl nebi? Sandalphon by na to řekl: Chi. Chi. Chi. *+ široký psychopatický úsměv* Mimochodem, Sandalphon se probral a Layla se má na co těšit.

Dále: Set-chan si po psychobitce s Rosielem vypíchl oko, Barbiel je prostě skvělá ženská a Katoua s Kurai, které to posledně odfouklo gacktvíkam, se opět nikdo nenamáhal řešit. Ach jo. Život je nevděčný k vedlejším postavám. TAT

0 komentářů:

Okomentovat