Yaoi panoptikum - Úkaz 04

Jak všichni dobře víme, co je staré, to je dobré. Oldschoolové filmy, jaké už se dneska netočí, takové yaoi jako kdysi se už taky v dnešní době nedělá... doufám a naštěstí. Je načase seznámit se se základy a tajemnou historií. Ano, tahle manga je přesně o rok starší než já, ano, nacházíme se v době ledové (nedivte se, že jsou tak chlupatí!) Být to ještě o malilinko starší, figurovali by tam mamuti.

Mamuti to nebudou, ale bude to:

KUSO MISO TECHNIQUE

BARA WARNING! 18 +!!!





Mangaka: Yamakawa Junichi

Rok vydání: 1987

Překlad: těžko říct

Délka: asi pět minut

Tip od: Sayumi

Na co se můžeme těšit: dva chlapi a veřejné záchody



Nejdřív vám povím, co je to bara. Není to yaoi. Na wikipedii je o tomto žánru poměrně vyčerpávající článek, který tu parafrázovat nebudu. Hlavní rozdíl mezi bara a yaoi je pro laika v tom, (a to je pro nás jediné důležité) že v bara vystupujou fakt hnusní chlapi.


A teď už k Dílu. Hlavní, ehm, hrdina je nějaký Masaki, středoškolák, ale ne tak úplně obyčejný – líbí se mu totiž chlapi. Seznamujeme se s ním právě ve chvíli, kdy už mu močák dost tlačí, takže Masaki utíká jak nejrychleji může na veřejné záchody. Před hajzlíkama sedí na lavičce jiný chlap v kombinéze. Jak Masakiho uvidí, začne si tu kombinézu smyslně rozepínat. Masaki totiž zapomněl, že tyhle toalety jsou proslavené jedním zajímavým fenoménem – brousí kolem nezadaní homouši a čekají... a číhají... a brousí si drápky... atakdále!!! XD

„Hupnem na to,“ poví muž Masakimu. Tak jdou na záchodky a tam na to hupnou. (By the way, všechno je nelítostně vycenzurováno, naštěstí.)

Jenže pak přijde něco, co nikdo nečekal: „Už to přijde!“ křičí Masaki.

„Cože, tak brzo?“ diví se Kombinéza.

Jenže Masaki nemluví o sexuálním vyvrcholení, on si jenom vzpomene, proč původně na ten záchod běžel – že se mu chtělo chcá... na malou. Ale Mechanik to vyřeší. Neptejte se jak. Každopádně si to oba užijou. Jenže pak se malému fekálistovi začne chtít i na velkou. I to Mechanik vyřeší. Neptejte se jak. A víte co, nejlepší bude, když se na to rovnou mrknete samy ~_^.

Ono totiž když o tom jen tak suše mluvím, nemá to vůbec grády. A já jsem zlomyslná vám chci dopřát to nejlepší vzdělání, takže vám dám odkaz.

ODKAZ
Má to mature filtr, ale předpokládám, že to má každá yaoistka ošéfované :). Ještě jedna připomínka – pusťte si to se zvukem. Komu to připomene to dabované porno ve Slunce seno, ať zvedne ruku.


A povím vám ještě jednu zajímavost: letos proběhla nějaká anketa o nejzajímavější mangu a Kuso Miso obsadila jedenácté místo (z 6000 zúčastněných), přičem porazila třeba Gintamu nebo Detektiva Conana. Tvrdí to wikipedie. Howgh.

0 komentářů:

Okomentovat