Yaoi panoptikum - Úkaz 05

Pamatujete si minulý výkřik o bara? Tak tady je další. Na yshare to totiž v poslední době nějak frčí.


Objevila jsem:


THE BEST TRIO

VAROVÁNÍ!!! OBSAH NENÍ VHODNÝ PRO ČTENÁŘE MLADŠÍ 18 LET! A pro lidi, co se bojí svalů. A pro lidi, co se svalů nebojí, ale nechtějí s tím začínat.


Mangaka: Jiraiya

Rok vydání: 2004

Scany: Skewed

Počet stran: asi 30 stránek (bohatě stačí)

Tip od: já

Na co se můžeme těšit: steroidy a erekce, co protrhne trenky



Všichni víme, co se děje v japonských školách a sportovních kroužcích. Třeba takoví lukostřelci, ti jsou v sobě v jednom kuse. Jenže lukostřelci jsou pěkní a štíhlí, zatímco zápasníci nejsou. Tahle manga je o zápasnících.

Vlastně ani nevím, o čem to přesně je, protože je to kapitola vyjmutá z něčeho delšího, co naštěstí nikdo neoskenoval. Ani jsem to pořádně nečetla, protože jsem neměla sílu, ale určitě jsem o nic zásadního nepřišla. Hlavní hrdina jde navštívit svého Kámoše, který posledních pár dní chyběl na tréninku. Místo Kámoše mu však otevře divný chlap a v bytě čeká pár dalších goril. Dojde tam k takovým těm věcem, bez kterých by yaoi nebylo yaoi. Pravda, tohle není yaoi, ale bara. To znamená, že každý z těch týpků měří dva metry deset, váží tři sta kilo a kolem krku má asi tolik, co já s bratrem kolem ramen (dohromady). A to je asi tak všechno. Dopadne to dobře, gorily se dají dohromady, ale asi si budou muset na sex najít nějaké speciální místo, protože si neumím představit, která postel by tohle unesla.

Manga není pohoršující, extrémně nechutná ani neoplývá žádnými dechberoucími či bránicotrhajícími dějovými zvraty. Ale coby zajímavost má v panoptiku své místo.

Jen jedno mi vrtá hlavou. Nevím, jak vy, ale já čtu yaoi hlavně proto, že tam vystupujou krásní, štíhlí a ladní mladíci s dokonalými vlasy. Porno s pěknýma klukama, čímž se mi smysl bara trochu stírá. Nebo je vážně někdo tak úchylnej, aby tohle lahodilo jeho oku?


P.S: Tak už mi to bylo osvětleno, yaoi je pro holky a bara pro gaye, i když zrovna tohle... okej, nechám to být, v yaoi se taky najdou extrémy častěji, než by bylo milo. :)


Nemůžu sem dát ilustrační fota, jelikož mi fotobuchta maže nahotinky, a tady byste těžko hledali scan, přes který se netyčí něčí chlouba, ale dám vám tu rovnou odkaz na stáhnutí. Nejsem já hodná?


Takže kdo si myslí, že má kuráž, nechť nastoupí na stezku odvahy tudy.

(A teď abych to bleskem něčím zapsala, ať to tu nestraší dlouho T_T).

0 komentářů:

Okomentovat