Pokračování z minula...

Pár slov o Azirafalovi:

"Seděli proti sobě v zadní místnosti Azirafalova pochybného obchůdku v Soho. Téměř všechna knihkupectví v Soho měla zadní místnost a většina oněch místností byla naplněna vzácnými, nebo alespoň velmi drahými knihami. Jenže Azirafalovy knihy neměly ilustrace. Měly jen staré hnědé vazby a vyschlé, křehké listy. Občas, kdy už opravdu nebylo vyhnutí, některou z nich prodal.

Tu a tam ho navštívili vážní mužové v tmavých oblecích a dotazovali se, velmi uctivě a opatrně, jestli by nechtěl prodat celý obchůdek, protože pak by se mohly ty staré místnosti zrenovovat a proměnit v obchod, ktrý by místní oblasti lépe vyhovoval. Někdy nabízeli hotovost v podobě tlustých rolí umaštěných padesátilibrových bankovek. A jindy zase, zatímco některý z nich vedl s Azirafalem řeč, chodil po krámu jeden nebo dva muži v tmavých brýlích, nešťastně potřásali hlavami a nahlasi si bručeli pod vousy, jak strašlivě je papír hořlavý a že majitel by byl v případě požáru v dokonalé ohnivé pasti.

A Azirafal přikyvoval, usmíval se a říkal, že ano, jeho už to taky napadlo. Pak muži většinou odešli. A už nikdy se nevrátili. To, že jste anděl, ještě zdaleka nemusí znamenat, že jste zároveň pitomec." (strana 65)


"Azirafal byl první anděl, který si pořídil počítač. Byla to levná, pomalá a nevzhledná záležitost, inzerovaná jako ideální pro malé podnikatele. Azirafal ho velmi nábožně používal ke svému účetnictví a zhotovoval na něm daňová přiznání tak přesná, že na něj daňový úřad pětkrát poslal hloubkovou kontrolu v hluboké víře, že jim tají přinejmenším vraždu." (strana 203)

A teď záplava fanartů, doufám, že máte všichni vysokorychlostní internety, jinak mě asi uškrtíte. Nejdřív nahý zadek/předek pro wlkeRa (promiň, včera jsem to nestihla :), nebojte, pak dostanete dávku na uklidnění. Jenže, hups, nemá možnost vkládání, takže bude jen ODKAZ


EHMEHMEHMEHM!


Angel in distress by ~noxcape on deviantART


Speciálně pro Nightie.


Good Omens: Halloween Special by ~PadfootBlack on deviantART


Olala.


good omens: in the beginning by ~DragonDream08 on deviantART


*komentář skládající se převážně z citoslovcí (uííí/kvííí/ííí)*
Trousersnake by ~NecrosisAtrophy on deviantART


Dobře voni.


GO: Heigh Ho by ~noxcape on deviantART



Crowley and Aziraphale by ~Velven on deviantART


Ahahahah, ten chibík... <3


Good Omens -- Crowley by ~howabout on deviantART


Azirafalův klasický výraz.


Good Omens by ~rhianimated on deviantART


Tipněte si, kdo je větší hajzlík :D


Good Omens by ~Cordania on deviantART


BDNK (bez debat na korky)


good omens: the duo by ~DragonDream08 on deviantART


A nakonec můj oblíbený... zase bishíci, no.


Ride Across The Sky by ~zelu on deviantART

0 komentářů:

Okomentovat