Feng Yu Jiu Tian

Autorky: Feng Nong (příběh), Wang Yi (kresba)

Rok vydání: 2010

Délka: 2 kapitoly
Žánr: fantasy yaoi

Status: ongoing

Číst: manga.animea.net




Na tuhle čínskou věcičku jsem klikla omylem (objevilo se mezi novinkami na manga.animea) při hledání nějakého romantického shoujo hodnotného čtiva. Nejde o nic vážného, protože v oběhu jsou zatím jenom dvě kapitoly. Jedná se o adaptaci yaoi novely, kterou sice do angličtiny taky někdo překládá, ale já se po ní nesháněla; příběh zas tak extragrandiózní není.

Hlavním hrdinou je devatenáctiletý Feng Ming, který se kvůli fakanovi na silnici nechá přejet autem. Má štěstí, protože tatík onoho smrádka má Schopnosti a jako vděk pošle Feng Mingovu duši do jiného těla. Výsledkem je, že Feng Ming se probudí v dávné minulosti v těle nějakého prince, který má něžnou tvářičku a nožky ladnější než kdejaká baletka. Už se začíná vyjasňovat? Mladej si nejdřív myslí, že být princem je pohoda, celý dny se válet v hedvábí a vypadat přitom božsky... ale v tomhle má smůlu, protože jeden z vládních pohlavárů je drsný a zlý a vzal si do hlavy, že Feng Ming se hodí jen na jedno. No, a z obyčejného prince je rázem kurví princ.Takhle si to Feng Ming nepředstavoval. Ha ha.

To je všechno. Ministr ho v podstatě celé dvě kapitoly různě mučí, ale zatím ve vší počestnosti – Feng Ming totiž vždycky na oko omdlí a snaží se ukousnout jazyk střídavě jemu a sobě. Je to celkem roztomilej uke. Ministr je normální zloseme, který se tam vyskytuje jen proto, že dva bišíci s rozevlátými vlasy v hedvábných poduškách jsou lepší než jeden. Nu uvidíme, po dvou kapitolách nelze soudit, třeba se z toho nakonec vyklube něco jako Boy princess a my si chrochtnem. Ale spíš asi ne.

O co mi ale jde: ta kresba! Slint! Ta byla vlastně to jediné, co mě nutilo klikat a doslova to žrát očima. Zvlášť těch několik prvních vybarvených stránek. <3 Jasně, viděla i lepší, ale dneska mi to prostě padlo do oka. Dlouhovlasí krasavové v takových těch čínských hávech jsou zaručený prostředek, jak mě přivést do stavu „u vytržení“. (Kreslířku bych si ráda proklepla, ale má na kontě jen pár oneshotů, co se navíc jmenujou třeba "Iron cock" a podobně, takže nevím, jestli seberu odvahu :D). No, ale mrkněte se na ukázky a kdyžtak prolistujte i manhuu.
















1 komentářů:

Okomentovat